Veelgestelde vragen over: Contact met NTI

Wie kan ik bereiken voor mijn vragen?

Onze mentoren en klantenservice staan voor je klaar om je verder te helpen. Raadpleeg MijnNTI > Contact met NTI voor de onderwerpen en alle contactgegevens. Vermeld in ieder contact jouw studentnummer, zodat we je sneller op weg kunnen helpen.


Wie is mijn mentor?

We hebben een team van mentoren, zodat we altijd optimaal bereikbaar zijn en elkaar kunnen opvangen. De mentoren zijn gespecialiseerd op jouw opleidingsniveau.


Hoe kan ik in contact komen met de mentoren?

Je kunt in contact komen met de mentoren via WhatsApp voor korte vragen en e-mail of telefoon als je uitgebreidere vragen hebt. Zie MijnNTI > Contact met NTI voor de contactgegevens.


Waar kan ik de privacyverklaring van NTI terugvinden?

Deze vind je op de NTI-website via: https://www.nti.nl/nti-privacyverklaring/

NTI begrijpt dat je jouw persoons- en studiegegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaan wij zorgvuldig om met deze informatie. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bovendien is NTI gecertificeerd voor ISO 27001. Dit is de wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging en privacy en dus het bewijs dat wij dit goed op orde hebben. We hebben jouw gegevens wel nodig om je goed te kunnen helpen. In deze verklaring leggen we uit welke gegevens we van je nodig hebben en waarvoor we ze gebruiken.