Veelgestelde vragen over: Moduleplanning

Waarom kan ik geen examens boeken voor de algemene vakken?

Voordat je examens kunt inboeken voor de algemene vakken, moet je eerst de praktijkdag algemene vakken 3f hebben gevolgd. We bereiden je tijdens deze praktijkdag voor op de examens voor de algemene vakken. Nadat je deze praktijkdag hebt gevolgd, kun je examens inboeken voor de algemene vakken. 


Ik ben net begonnen met de opleiding, maar ik kan mij voor geen enkele module aanmelden.

Je dient eerst de startmodule te activeren op de moduleplanning, wanneer je deze hebt geactiveerd vallen de knoppen vrij van de inhoudelijke modules om aan te melden. Je kunt maximaal 3 modules tegelijk aanmelden.


Ik krijg een foutmelding wanneer ik een module op de moduleplanning wil aanmelden.

Heb je reeds 3 modules actief waar je nog resultaten van moet behalen/ontvangen? Dan kun je pas een module aanmelden wanneer je 1 van die 3 modules hebt afgerond met een voldoende. Mocht je niet verder kunnen, omdat je bijvoorbeeld wacht op een uitslag van een examen, en wil je 1 extra module activeren? Dan kun je contact opnemen met de mentoren en geef je studentnummer en modulecode door. Heb je nog geen 3 modules actief, dan is er mogelijk iets anders aan de hand, neem dan ook contact op met de mentoren.