Veelgestelde vragen over: Studiemateriaal

Wanneer kan ik mijn lespakket verwachten?

Het lespakket wordt altijd zo snel mogelijk verstuurd, ongeveer een dag na de startdatum (de startdatum staat op de inschrijfbevestiging). Na verzending ontvang je het lespakket binnen enkele dagen. Wanneer je je hebt ingeschreven met een startdatum op diezelfde dag, ontvang je het lespakket binnen ongeveer 3 werkdagen. Heb je je ingeschreven met een startdatum in de toekomst, dan ontvang je het lespakket binnen enkele dagen voor de startdatum.


Mijn lespakket is niet volledig, wat moet ik nu doen?

Mocht er onverhoopt iets ontbreken dan adviseren wij je direct (uiterlijk binnen 1 maand) contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 088 -1 630 606 of per e-mail klantenservice@nti.nl. Geef aan welk artikel er ontbreekt of niet naar wens is, zodat wij het zo snel mogelijk in orde kunnen maken.


Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat moet ik nu doen?

Indien je je pakket niet hebt ontvangen, kun je de door jou ontvangen Track&Trace code raadplegen. De link hiervoor vind je in je e-mail. Indien het lukt met deze code, kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 088 -1 630 606 of per e-mail klantenservice@nti.nl.


Naar welk adres kan ik mijn lespakket terugsturen?

Het pakket kan worden verstuurd naar het volgende adres: NTI, Postbus 11058, 2301 EB Leiden. Dit adres betreft een postadres. Het is niet mogelijk het pakket zelf af te leveren.
Let op: Bewaar je verzendbewijs.


Kan ik mijn lespakket voor mijn klassikale opleiding al eerder ontvangen?

Nee dit kan niet, de lespakketten worden verstuurd als het zeker is dat de klas doorgaat. Bij te weinig deelnemers kan het zijn dat de klas niet doorgaat.